Мария се взе прекалено насериозно и категорично отказва да употребява каквито и да е български стоки, пишат от skandalno.net.

След като се лепна като гербова марка за милонерския син Християн Гущеров, фолкаджийката дотолкова е навирила нос, че всеки момент може да се препъне в някой голям камък.

В капризите си стигнала дотам, че поръчвала храната за семейството си само от чужбина.

Мария твърдяла, че сега разполага със тлъста банкова сметка и може да си позволи всичко, което поиска. Певицата предпочитала да си поръчва храна от чужбина, вместо да се трови с фалшивите и нискокачествени стоки, които се предлагат на българския пазар.

„В България ни продават само ментета. Дори и да си купя луканка от 40 лева килото, тя пак е некачествена и само един Господ знае какво има вътре. Зеленчуците пък са пълни с най-различни отрови, а дрехите са под всякаква критика”, споделя Мария.

Певицата най-често пазарувала дрехи от Англия, Италия и Франция, защото тамошните бутици наистина предлагали уникални модели, за които колежките й можели само да си мечтаят.

Зеленчуците и плодовете пък предпочитала да си поръчва от Испания, защото цените им били ниски и като се добавят таксите за превоз до България, тъкмо се изравнявали с пазарните стойности у нас.

Снимки: Bulphoto