Манията на Мартин Карбовски по Николета се задълбочава. Той не пропуска да покаже или спомене семейство Божинови.

Зрителите на ''Отечествен фронт'' са длъжни всяка седмица да гледат брюнетката или да слушат за нея. Прави впечатление отношението на журналиста към младото семейство Божинови и най-вече към госпожа Божинова.

Фенове дори нарекоха Карбовски частния журналист на семейството, което определено е така. Гледахме как Валери са жалва от Алисия в предаването на Мартин, как Николета влиза в затвора – пак в същото предаване. Освен като журналист Карбовски успешно влиза в ролята на адвокат на Божинов и ПР на Ни Ло.

''Чехльо'' (както фенове нарекоха Валери) се жалваше от бившата си жена, а Марти цъкаше с език и се възмущаваше от злобната Ася.

Николета пък освен от затвора, заедно със сестра си гостуваше на предаването и от родния си град. Плеймейтакта се изцепи, че не се интересува от треторазрядната кариера на Алисия, което прозвуча смешно, имайки предвид неуспешните й напъни да пее в първата и единствена нейна песен – дует с Ванко1. Сингълът беше пълна боза, а Ни Ло издаваше някакви мрънкащи звуци, които по нищо не приличаха на вокалните възможности на Ася или на която и да е друга ''треторазрядна'' чалгаджийка, пише kliuki.bg.

Неуспешния дует успя да ядоса Ирина Флорин, която партнира на Ванко в оригинала на песента. ''Алисия поне си има кариера, а ти и това нямаш'', побързаха да отвърнат на Ни Ло феновете на Ася.

Относно Карбовски – той за пореден път намеси младото семейство в разговора си с Илиана Раева.
Златното момиче обаче беше категорична, че нито Валерко е кой знае какъв футболист, нито Николета е достойна футболна съпруга.

Водещия остана като попарен и побърза да смени темата преди устатата гимнастичка да захапе любимката му.