Предаването „На Кафе”, което се подвизава е ефира на Нова Телевизия упорито се стяга за лятна почивка.

Заговори се, че след като водещата Гала, остави воденето на предаването и влезе в болница, нейната колежка , позната като Кака Лара ще я замества и от есента, пишат от lifestyle.bg.

Сред екипа на сутрешното тоук-шоу, плъзна мълва, че Гала ревнува от Лара, която се справя отлично с воденето на детската рубрика. Лара от своя страна прави всичко възможно, за да покаже и за да даде най-доброто от себе си.

Гала беше покосена от опасен ларингит , което помогна на водещата да загуби гласа си. Тази случка веднага издигна Лара в култ, а тя се оказа е по-добра водеща от Гала.

Макар и от скоро в екипа на „На Кафе”, Кака Лара има голям опит във телевизията. Познаваме я от любимото на децата предаване „Милион и едно желания”. С чара си и неугасваща усмивка, Лара успява да завладее зрителите веднага.

Мълвата, че Гала ще даде мястото си на Лазарова, хич не е случайна. Наскоро русата водеща призна, че вече се уморява в ефир и иска да има повече време за дъщеря си Мари и гаджето си - Стефан.

Какво ще се случи от есента остава загадка, но Кака Лара вече си е спечелила зрителския положителен вот, след като Гала се постара да срине рейтинга на предаването с куп здравни теми.