Славена Вътова се оказа голям футболен фен и с интерес наблюдава мачовете на любимите си отбори.

Брюнетката споделя своето виждане за това какви са жените, които с интерес наблюдават мачове, пише bliasak.bg.

"Предполагам, че жените, които гледат футбол, са като мъжете, които гледат „Сексът и градът” например. Тоест - много готини и изобщо не си мислете, че го казвам защото самата аз съм от тях. А дали са мъжкарани?

В тълковния речник тази дума е обяснена като „жена, която е с мъжки характер и поведение”. В днешно време много жени са такива, не само защото им харесва, а и защото им се налага. Или пък гледат футбол заради половинките си, за да им направят добро впечатление. Ако има жена, която го прави заради това, няма как да се наслади на спорта и определено не го одобрявам! Гледането на футбол трябва да е удоволствие.

Питала съм се какви са разликите между мъжете и жените запалянковци. Моето мнение е, че спортът е прекрасен именно заради това, че обединява хората и заличава всякакви разлики!

Аз например нямам ритуал, по който гледам футбол, просто не обичам да ме притесняват или разсейват. Не обичам да говоря по телефона, докато гледам мач. И не ми се е налагало да правя жертви, но съм категорична, че ако дават важен и интересен за мен мач и в същото време съм поканена на парти, със сигурност ще предпочета компанията на емоционален коментатор. Говоря например за футболна среща на любимия си отбор „Барселона”. Сега гледам с огромен интерес Европейското първенство и стискам палци на моя фаворит Испания!"