Милото от сериала "Седем часа разлика" скочи срещу БГ киното и в частност срещу Стефан Данаилов.

Актьорът Калин Сърменов заяви в интервю за вестник „Шоу“, че е възмутен от пренебрегването си от наградите за актьорско майсторство от Киноакадемията.

„Мен даже не бяха ме поканили… Така оставам с впечатлението, че въобще не съм си свършил работата. Значи нищо не съм направил! Аз съм на 49, мога самостоятелно да се спася и да кажа: Майната му, знам какво правя. Но този, който е на 19, той какво прави? Нали някой трябва да даде критерий на всички тези млади хора. Някой трябва да им даде основа, принципи, те да са спокойни, че трудът им ще бъде оценен и имат спрямо кого да се измерват, да имат идоли. Как аз да бъда негов идол, като той ще каже: „Чакай бе, ти една награда нямаш!“, разпалено обяснява Сърменов.

„Аз много те харесвам, но нищо не ти дадоха, значи аз може би нещо не разбирам“… За младия човек е важен авторитетът. Кой е авторитет – институцията! Това е Киноакадемията, това е еди кой си професор. Те отиват в класа на Стефан Данаилов и почват да му викат веднага: „Мастър, Мастър“. Как да им обясниш, че този е един въздух под налягане!? Е, не може, те вече са облъчени!“, завършва скандалната си изповед Милото.