Най-горещата клюка мълви, че фолк дивата Преслава, която досега бе сравнително по-далеч от пластичните операции за разлика от някои свои колежки, си е оперирала носа и устните.

В крайна сметка с пускането на клипа към песента „Лудата дойде”, който излезе съвсем наскоро, наблюдателните й фенове веднага заподозрели, че любимата им изпълнителка е леко променена.

Според приказките им певица номер 1 за миналата година е тунинговала носа си. Отдавна се шушука, че Преслава не харесвала носа си и смятала, че той не и подхожда на овалните форми на лицето. Явно това е и причината тя най-накрая да коригира недостатъка си.

Малката гърбица, която досега бе като трън в очите на изпълнителката, вече я няма, и сега носът й е значително по-плосък, доста по-къс и леко вирнат нагоре. Явно Преси е фенка на чипото носле, което е опитала да издокара с последната операция.

Освена на носа обаче, мълвата носи, че Преслава е сложила и 3 кубика силикон в устните си. След свое участие в столичен клуб фенове с набито око коментират горещо разликите, пишат от kliuki.bg

Официално никъде все още фолк дивата не е оповестила, че се е подлагала на операция, но във фолк средите мълвата носи, че изпълнителката на „Лудата дойде” е направила разходка до Германия, където най-вероятно е била именно за да си направи някоя и друга хирургическа интервенция.

Снимка: zvezdno.bg