Фолк певицата Мария похарчила наведнъж 60 000 лв. за маркови парцалки в столичен бутик, разкриха източници.

Миньончето на „Пайнер” напазарувало стабилно от любимите си луксозни марки, като дори не си губело времето да премери много от дрехите, пише monitor.bg.

Смаяните от замаха на звездата продавачки, чинно калкулирали тоалетите и обувките, като крайната сума възлязла приблизително на 60 000 лв. Певицата се разплатила в кеш, като с дебитна карта доплатила остатъка от крупната сума.

Парите отишли за тоалети на луксозни марки като Balenciaga, Ralph Lauren, Burberry, Gucci, Roberto Cavalli, Christian Dior, Givenchy и Jimy Choo. За разлика от свои колежки обаче пайнерката не направила подбора на фешън придобивките си след консултация с моден стилист. Тя била категорична, че сама може да прецени коя дреха й харесва и кога да я ползва.

Въпреки че Мария неведнъж е твърдяла в интервюта, че не е с любимия си Християн Гущеров заради парите му, постъпките й говорят точно обратното, коментират завистливо колежките й.

„Не ползвам любовта и скъпите чувства около нея, за да вържа някого. Не можеш да задържиш някого до себе си насила“, заяви наскоро брюнетката.

Мария обясни също, че има истински и трайни чувства към гаджето си, които нямат общо с банковата му сметка. „Казусите с пари затрудняват отношенията. Парите не са причината, поради която ние сме заедно“, отвърна пайнерката по повод клюките, че дебелият портфейл на Гущеров я привлича повече отколкото той самият.

Миньончето твърди, че всъщност именно благодарение на настоящата си половинка е в прекрасни отношения с бившия си съпруг.

Заглавна снимка: Mr. BIG