По повод тиражираната информация в лайфстайл сайт, че фолк певицата Алисия е нарекла Николета Лозанова ''проститутка", певицата реши да публикува официално опровержение в личната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме, че според публикацията в blife.bg Алисия е завила: "Няма бивша проститутка. Можеш да родиш дете, да имаш пари, мъже, коли. Миналото ти няма как да бъде забравено. Ако си спала с който ти падне за 50 лева ще стане достояние и на детето ти. Тя явно се е самозабравила толкова, че не помни как си е изкарвала насъщния.".

Постът на фолк дивата във Фейсбук гласи:

"Благодаря на пиарката ми Ивелина Сиракова, че ми съобщава за неверните информации, които се тиражират по мой адрес! Надявам се с този пост да спра преписването им. Омръзна ми постоянно да се създават интриги около мен! Възпитанието ми не ми позволява да говоря по този начин. А и кога ме чухте да го казвам - аз дори не съм в България!?! Тук, в единствената ми официална страница във Фейсбук, както всички могат да се уверят с очите си, също не съм поствала подобно нещо. Не ме интересува ничие минало и бъдеще! Щастлива съм и гледам собствения си живот!", разпалено пише фолк дивата.

През последните дни Алисия публикува и лични снимки от почивката си с Ники Михайлов, на която явно личи, че двамата се наслаждават на компанията си:

*"With my love, the one and only! At my beach - Nikki beach"

*''With my friends Dom and Chris''

*''Casino Time :)''

*Big kisses