Настоящата любовница на Слави Трифонов – Мартина се оказала най-притеснена от раздялата на Годжи и колежката й Станислава.

Точно когато всичко вървеше по мед и масло и колегите им очакваха Годжи и Станислава да минат под венчилото, връзката им внезапно преживя крах.

Според слуховете бившата изгора на басиста го зарязала заради някакъв никому неизвестен управител на кръчма, пише в. „Шок”, цитира kliuki.bg.

Най-притеснена от драматичната развръзка на събитията била приятелката на Слави – Мартина Огнянова.

Тя се вбесила, защото смятала, че по този начин се дава лош пример на всички в екипа, включително и на Слави Трифонов, когото танцьорката тъкмо е успала да оплете в мрежите си.

*Станислава и Годжи (Снимка: Bulphoto)

„Тъкмо когато връзката ни със Слави вървеше към желания завършек – годеж и сватба, Станислава не биваше да предизвиква смут и да дава поводи за размисъл”, вайкала се балерината пред свои близки.

Мартина се страхувала, че с постъпката си колежката й ще повлече крак и е абсолютно възможно да провали връзката й с Дългия, информират от жълтото издание.

Преди време се носеше слух, че Слави е забранил на екипа си всякакви любовни отношения по между им, което принуди подчинените му да се крият от него, докато въртят любов.

Явно в това отношения Дългия е бил прав и е по-добре да не се смесват личните и професионалните отношения.