Най - голямата мечта на фолк певицата Камелия била да направи дует с кралицата на Балканската музика Цеца Величкович.

За нея сръбкинята била изпълнител за чудо и приказ, на когото всячески се стремяла да подражава и дори била малко влюбена в нея. Тя сподели, че за нея концерта на сръбкинята у нас е било незабравило изживяване: "Полудях тотално".

По време на концерта на Цеца в София, Камелия направила всичко възможно, за да се види очи в очи с именитата си колежка, но за нейна жалост всичките й опити се провалили.

Кеми останала само с мерака, но въпреки това не се отчаяла. Тя споделила пред свои колежки, че в най - скоро време ще пише писмо до мениджърите на Величкович, за да разбере какви са условията и има ли въобще възможност за реализирането на съвместен проект, пише lifestyle.bg.

Запознати с историята на певицата от Сърбия обаче на секундата охладили страстите й, като припомнили, че Глория от десетилетие прави напразни опити да запише дуетна песен с Цеца. Въпреки всичките й напъни, молбите й оставали нечути, защото Цеца не искала да дели славата с никой, а още по - малко с преките си конкурентки от България.

Според други слухове, Цеца се правела на недостъпна, защото не харесвала начина на пеене на повечето от родните звезди. Според нея те не притежавали достатъчно гласови данни и рутина, за да си заслужава да им обръща внимание.