Божинови приели да участват в поредния сезон на риалитито ''Вип Брадър'' за сензационната сума от 50 000 лева, твърди „Всеки ден”. 

Поредното издание на шоуто за випове се очаква да започне през есента. Продуцентите се наслаждават от сега на възможността за чудовищни панаири и звездни изцепки, пише hotarena.net.

Освен най-коментираното футболно семейство, в риалитито щели да участват известни имена като певицата Ирина Флорин. Говори се, че продуцентите атакували с апетитна оферта актьора от Народния театър Владо Карамазов и водещата от „Станция Нова” Яна Грудева.

Най-очакваното в момента събитие е съгласието за участие и на най-големите врагове на Николета и Валери – Алисия и Ники Михайлов.

В първия момент, годениците отказали, но след като видели възможността за добра печалба, се срещнали с Нико Тупарев и съдружника му Ники Николов.

Запознати твърдят, че въпреки колебанията, бившите половинки на Николета и Валери ще приемат да делят с тях общ покрив за три месеца в Къщата.

*Николета и Валери

Бебето Никол ще бъде изпратено „в командировка” при свекървата на Николета – баба Пепа. Валери пък поискал да излиза от Къщата, когато има мач.

*Алисия и Ники