Чаровната и пресметлива чалга певица Мария трудно достигала оргазъм по време на секс, признава самата тя в интервю.

Палавото миньонче уточнява, че няма никакви притеснения да говори за половия си живот, стига това да е в границите на разумното. А най – важното от цялата работа било, че никога не симулирала оргазъм, дори съвсем да не е на кеф.

Въпреки гръмките си заявления, че може да говори за секса пред много хора без да се притеснява, Мария така и не разкри верни ли са публикациите в някои издания, според които отказвала да прави френска любов на настоящия си годеник – милионер Християн Гущеров.

Тя подмина тихомълком въпроса и още веднъж повтори, че през живота си никога не се е правила на задоволена, без в действителност да се е изкачила до върха.

Брюнетката коментира и връзката с бившия си съпруг Димитър Андонов и задочно му благодари, че когато тръгнали да се разделят, това станало без ненужни циркове и драми. Дъщеря им Марая и сега ходела редовно на гости при татко си и била в чудесни отношения дори и с новата приятелка на Митко, пише skandalno.net.

''Марая се вижда с баща си винаги когато поиска. Никога не съм им ограничавала срещите, защото аз не съм като някои други /навярно като Алисия – б. р./. Дъщеря ми казва, че имала няколко къщи и според нея само истински щастливите деца си имат по няколко къщи'' – завършва Мария.