Цветелина Янева сподели, че има желание да издаде два албума тази година.

Единият ще събере клиповете на певицата, а в другия ще чуем изцяло нови песни от нея.

"Мога да кажа, че искам да издам два албума. Единият да е изцяло с клипираните песни и един нов албум с изцяло нови парчета, а моите фенове да си разпознаят своето парче от тях. След време ще видим кое ще откроят" - казва Цвети Янева, пишат от signal.bg.

Певицата признава, че работи с автори, с които до този момент не е работила. И издава имената на някои от тях.

"Работя с автори, с които не съм работила и смятам, че ще има интересни песни. Повечето от тях са доказани имена. Мога да кажа за готовите песни, че имам две с Калин Димитров, една със Спас Лазаров - това всъщност е най-старата от песните, която аз пазя. На Велислав Драганински имам 2 песни, които никой не е чувал. С Даниел Ганев работя също. Предстои ми да направя един албански проект..." - разкрива Цветелина Янева и допълва:

"В момента ми предстои песента на Кости, на която ще направим клип. Тя е много интересна, казва се "Бонбони". Росен Димитров е автор на текста. Ще я пусна за лятото. Тя е различна като стил от "Две черти" и смятам, че всеки ще си хареса неговата песен. Не мисля, че ще се бият двете песни" - на мнение е певицата, пишат от signal.bg.