Пословичната стиснатост, с която е известен Слави Трифонов, се оказа градски мит.

Още преди танцьорката Мартина от ''Магаданс'' да забие хищни нокти в шоумена и да започне да точи от паричките му за прически и парцалки, учидолският виолист обичал да обсипва щедро и прещедро любовниците си.

Изключение не правят дори кратките сексуални авантюри, които Дългия завързвал през годините. Те му стрували повече от скъпо.

Неотдавна в родния хайлайф се заговори за любопитна случка от близкото минало на Слави. Действието се развива по времето, когато водещият на вечерното шоу на Би Ти Ви още нямал сериозни намерения към балерината Мартина.

*Мартина

Преди няколко години, докато купонясвал в заведение в Пловдив, Дългия бил омаян от хубостта на едно от местните момичета. Шоуменът цяла вечер се опитвал да се добере до непознатата девойка, поръчвал й чаша след чаша и дебнел момента, в който тя ще поддаде на ухажването му.

Младата хубавица обаче така и не поддавала. Очевидци на случката си спомнят, че в разгара на вечерта самият Трифонов също бил обърнал доста питиета за кураж и съвсем бил забравил за задръжките. А пред приятелите си в заведението се правел, че не ги познава. На следващия ден пък изобщо отричал да е бил там.

За да му провърви в свалката пък водещият не пестял обещания към набелязаната си жертва.

Бил готов да даде звездите на небето, само и само мадамата да си легне с него. След като този метод не проработил обаче, Слави минал на нова стратегия. Шоуменът решил да отбележи колко е успешен и богат и, разбира се, колко е щедър към своите нежни приятелки.

"Колкото си хубава, ще станеш съвършена с едни гърди от силикон. Мога веднага да ти ги уредя. Само бъди мила с мен", оферирал избраницата си Дългия, без да се вълнува, че на отчаяните му методи стават свидетели всички в заведението.

Историята мълчи дали Слави наистина е изпълнил обещанието си към въпросната девойка и дали тя наистина се е съгласила да прекара с него вечерта, пише в. "Уикенд".

Едно обаче е ясно - Трифонов не жали парите си за женската хубост. Така например на сериозните си гаджета плевенчанинът винаги е правил скъпи и прескъпи подаръци. За настоящата си приятелка Мартина той отделя огромни суми. Подаръците й рядко струват по-малко от 30 000 лв.,  а екскурзиите и шопинг обиколките, на които я води, са по най-луксозните дестинации. Засега обаче Слави не е искал от любимата си да си сложи силикон, за да му се хареса повече.

Припомняме, че друга негова бивша любима, за която се говори, че е легнала под ножа, е певицата Алекс Раева. Тя уголеми бюста си почти веднага, след като започна работа в "Ку-Ку Бенд".

*Алекс Раева