След като семейство Валери и Николета Божинови решиха да използват феновете си във Фейсбук за публика на словесните и жестовите войни с Алисия и Ники, те пък от своя страна започнаха да показват недоволството си.

Първа изгоря плеймейтката Николета, която открито се опитва да бъде център на вниманието, особено пък на гърба на фолк дивата Алисия, пише kliuki.bg.

„Може да си законна съпруга на Валери, но ще си останеш винаги втората. Първата винаги ще си е Алисия. И първородния син на Валери винаги ще е Валери младши. Ти си просто другата.”, написа потребителка под пост на Николета, относно евентуалното й преместване в Разград, който гласеше:

„Държа да се знае, че нямам проблем да живея в Разград, както са си позволили да ме „цитират” от вестник „България днес”. Аз съм законна съпруга на Валери Божинов и съм готова да живея навсякъде, където е той, та дори да получи оферта от най-затънтеното селце, ще бъда до него! Така че спекулациите относно това, къде той ще играе и ще живеем, са напълно излишни!”.

Явно на скандалната плейтмейтка не й пука, че ще „бръмчи” по брега на Разградски Лом, вместо на италианското крайбрежие.

Не само Николета го отнесе обаче. Друга потребителка се изказа, че Валери е некадърник: „Оф ти си сладка, ама той, милия е толкова некадърен, че дори и Разград е голям град за него, време е да започне да играе футбол, стига се е правил на Ромео”.

Под нова снимка на Николета пък естествено валят хвалебствени коментари, а възмутена потребителка пише:

Масово е неодобрението и от последната обща снимка на Валери и Николета, на която двамата имитират жестовете на Ники и Алисия - буквално двамата бяха засипани от обиди и подигравки: