Водещата Никол Станкулова и майка й признават в общо интервю, че не могат една без друга.

"Не знам какво ще правя, когато Никол се омъжи. Ще умра! Решила съм на сватбата й да се надрусам с лексотан!“ - споделя Елена. Пред изданието Никол  твърди, че майка й е в основата и на моделската, и на телевизионната й кариера. „Много амбициозна майка имам - казва тя. - До ден-днешен никога не ми е казала: Ти си най-красивата! Или: Ти си най-умната! Казваше ми само: Можеш още!“

Когато Никол е на пет години, Елена я води на кастинг в БНТ – за водещи на детското предаване „Здравей“. Тогава я избират и  успоредно с тива записва художествена гимнастика и плуване.  На 13-годишна Никол вече е модел „Ивет фешън“, учи в две гимназии едновременно – в Математическата и в Английската като частен ученик - и печели кастинг за водещи в телевизия ММ.

„Дадох й мъжко име и тя стана мъжко момиче. С баща й я възпитахме да бъде абсолютно независима, а може би не трябваше така. Понеже е жена все пак. Притеснявам се за нея, защото я виждам как е свикнала да дресира мъжете. Не знам дали един ден ще може да се пречупи малко, да остави някой мъж да се грижи за нея“ - продължава тя.

Засега обаче Никол все още живее с родителите си и няма никакво намерение да се изнася. „Толкова е хубаво някой да се грижи за теб, да ти готви!“, казва тя. „Посветих й се изцяло, но съм сигурна, че някъде все пак сбърках. Все се питам дали не я направих прекалено дисциплинирана, прекалено самостоятелна, прекалено независима. Дали не бяхме прекалено грижовни? Родителите винаги грешат в нещо“ - завършва майка й пред сп. "Eva".

Преди време Никол участва в популярно кулинарно риалити, където в слосвесен сблъсък с актьора Иван Ласкин обясни, че образованието й и дисциплината й помагат да не бъде една празноглава манекенка, а нещо много повече.