Премиерът Бойко Борисов спря концерт на бургаския славей Тони Димитрова. Била станала грешка, извини минута след това той.

По време на посещението му в Бургас, където откри митнически и индустриални обекти, премиерът откри и новата сграда на БНР в Бургас.

Докато официалните гости чакат пристигането на Бойко Борисов, певицата Тони Димитрова запява „За кой ли път”.

Точно в този момент в разгара на купона и при рефрена „Аз виждам слънце в твоя образ” пред сградата на радиото блясва премиерският автомобил.

"Хайде, спирайте тука музиките и да започваме", разпорежда Борисов.

Шокираната Тони Димитрова едва поема дъх да каже:

"Ама защо ми спряхте музиката? Аз пея."

Увлечената в изпълнението на парчето, Тони дори не разбира за височайшето присъствие. Тя вниква в ситуацията, едва когато й спират музиката и към нея се насочват камерите и фотоапаратите, следващи министър-председателя, пише Blife.bg

Оказало се, че премиерът дори не забелязал певицата. Той веднага туширал гафа:

"А, Тони! Ама ти тук ли си? Аз мислех, че си на запис! Извинявай! Тони, съжалявам... абе, що не казахте, че Тони е тука, бе?

Вижте сега как се изложихме".

Тони Димитрова пя направо на улицата днес за радост на всички живеещи около Пристанището по случай откриването на БНР в града, пише Burgasinfo.com. Радио „Бургас” вече излъчва на честота 92.50 MHz. Сигналът на Радио „Бургас” обхваща Южното Черноморие - от Слънчев бряг до Синеморец, както и в районите на Карнобат, Айтос, Средец, Малко Търново и Елхово.