Шоуменът Слави Трифонов жестоко се изгаври с фолк певицата Ивана.

Изпълнителката, която имаше злощастната участ да бъде гост-водещ на предаването му снощи, не само едва успя да изпълни задълженията си, но стана и обект на злобни подигравки. След като опитите на Дългия да я саботира с критики и подмятания, не дадоха желаните резултати, шоумена започна да подхвърля злобни забележки на лична основа.

„Ивана, ти не беше ли по-слаба преди години?“, коментира шоуменът визията на певицата, след като тя реши да пусне откъс от клипа към парчето си „Сто патрона“. Това е една от първите песни на изпълнителката и на видеото към нея тя изглежда много по-слаба, пишат от Lifestyle.bg.

Въпреки че е изключително чувствителна на тема килограми, певицата запази самообладание и отговори на забележката на Слави с шега „И ти беше по-млад и с дълга коса….“, намеквайки, че през последните години шоумена оплешивява.

Опитът й да се пошегува с Трифонов обаче не даде желаните резултати. До края на шоуто Слави не пропускаше възможност да й се развика, да се заяде с нея и да я провокира по всякакъв начин. Ивана обаче стоически завърши предаването с усмивка и отбеляза, единствено, че Слави се е обаждал повече отколкото трябва.