Не без драми и скандали, приключи вторият сезон на шоуто ''България търси талант". И мнозина смятат, че трети сезон няма да има.

Причините са основно две: първо, Магърдич Халваджиян, продуцирал до момента шоуто за bTV, вече е в лоши отношения с медията. Второ, талантите във втория сезон на ''България търси талант" не направиха толкова силно впечатление като в първия.

След като от bTV отстраниха от журито Магърдич и не позволиха по-нататъшно излъчване на кадри с негово участие, финалът също не се размина без скандал.

За победител чрез зрителско гласуване бе избрана младата певица Кристина Арабаджиева, която се представи с хита на Лили Иванова ''Camino".

И тук следват фактите за бурното негодувание. Новината в сайта на bTV ''И победителят е..." за броени часове получи отрицателен рейтинг -400.

В коментарите зрители се заканват никога повече да не гледат bTV, а някои дори твърдят, че Кристина Арабаджиева е дъщеря на милионера Ветко Арабаджиев и по този начин си е подсигурила победата. Това естествено не е истина.

Има и редица оплаквания, свързани с проблеми с есемес гласуването. Зрители твърдят, че не са получили потвърждение за своя вот или че такова е пристигнало твърде късно, пише lifestyle.bg.

В същото време независимият интернет портал VBOX7.com разкри кой е истинският победител. На първо място в класацията ТОП 40 се подреди танцьорът Метин Енимехмедов, вече печелил чисто нова кола от ''Шоуто на Слави". Именно Метин е и човекът, който успя да изправи Хилда Казасян на крака на финала на ''България търси талант". По неведоми пътища обаче, победителят се оказа друг.