Татяна направи паметно гостуване в Холандия, град Утрехт.

"Този концерт ще остане в съзнанието ми дълго време, защото беше доста нестандартен и се случваха много необичайни неща" - споделя изпълнителката, пише signal.bg.

Още от на летището у нас се оказало, че тя изпуснала полета си, при което изпаднала в суматоха и потърсила начин за разрешаването на проблема.

Веднага хванала следващия полет, който бил до Франкфурт, а това е на 600 км. от Холандия.

"Участието започна много късно, а при появата ми хората скандираха моето име. Благодаря на всички, които ме дочакаха и се радвам, че в крайна сметка се получи един невероятен концерт, който завърши на сутринта" - споделя тя. Татяна останала още един ден в Холандия, за да си отпочине след голямото бързане, а домакините я поглезили като истинска звезда.

"Много се радвам, че ходихме и до Хага и там много ми хареса. Времето беше много топло и ни предразположи за разходки и шопинг. Успях да подновя гардероба си с маркови дрехи и подаръци за близките си" - казва изпълнителката и допълва: "Участията ми продължават у нас и в чужбина и се надявам, че това лято ще бъде много успешно и изпълнено с много положителни емоции".