Ерик претърпя неприятен инцидент и счупи ръката си само ден преди своето участие в Холандия.

Звездата на Diapason Records стоически издържал на болките, за да не разочарова феновете си отвъд граница.

Точно преди да отпътува за Хага певецът бил в дома си в София. Когато станал сутринта на деня преди отпътуването, той побързал да влезе в банята. За нещастие, се подхлъзнал на мокрите плочки и паднал, пише signal.bg.

Малко след това усетил страхотна болка в лявата ръка и незабавно се отправил към спешното отделение. Оказало се, че е я счупил в лакътя и затова бил гипсиран от китката почти до рамото. „Чувствах се ужасно! Никога през живота си не съм си чупил нищо!.”, довери Ерик. „”Слава Богу, че не си ударих главата. Можеше да е много по-лошо...”, философски разсъждава той.

На следващия ден изпълнителят на „Бизнесмените” трябвало да отлети за Холандия, където имал участие. На летището му се наложило да попълни купища документи, които удостоверяват, че е наясно с опасността при пътуване с гипсиран крайник. „Нямах представа, че може да възникне проблем при летенето от налягането във въздушното пространство и това може да доведе до усложнения при счупване.”, каза певецът. „За щастие, всичко мина нормално и на отиване, и на връщане.”

Ерик не крие притеснението си от факта, че гипсът ще попречи на планираното заснемане на видео към актуалната му песен „Бизнесмените”. „Предвиждахме да реализираме клипа тази седмица, но сега няма как да го осъществим. Все още не знам какво ще предприемем. Страхотен късмет извадих, че направихме ТВ версията към парчето, която вече се върти по Фен ТВ.”, обясни талантливият изпълнител на Diapason Records.