Жестоката катастрофа, в която попадна Ники Михайлов миналата седмица, е изплашила до смърт любимата му Алисия. Макар че от полицията се опитаха да потулят, че вратарят е пострадал в пътният инцидент, всички разбраха за случилото се.

Ники е пътувал с мощния си джип от Пловдив, където цяла нощ се забавлявал в местна дискотека с приятели. През това време Алисия била на учстие във Варна, но след катастрофата футболистът веднага ѝ телефонирал, за да ѝ съобщи, че е добре.

''Обезумях, когато Ники ми каза, че е катастрофирал, в следващият момент обаче ми каза, че е добре и само е наранил ръката си'', споделила пред колежки певицата.

Любопитна подробност е слухът, че Ники Михайлов е прелюбодействал зад гърба на Алисия във въпросната нощ. Според запознати в Пловдив той е имал среща не ского да е, а с друга фолкзвезда - Преслава. За пътуването си до града под тепетата вратарят изобщо не е уведимил любимата Алисия, пише сп.''Уикенд за жената''. Излъгал я, че ще се вижда с приятели в столично кафе, след оето мирно и тихо ще се прибере у дома си. Вместо това обаче дал газ към Пловдив, за да се види с едрогърдата изпълнителка на ''Как ти стои''.

Засега бившата съпруга на Валери Божинов отказва да повярва на публичните слухове, Алисия е лудо влюбена в Ники и му се доверява безрезервно. Убедена е, че историята с Преслава е скалъпена от зложелатели, които ѝ завиждат за щастливата любов. ''Обичам истински Ники и съм готова да му простя всичко. Знам, че много хора имат интерес да ни разделят, за да гледат как отново страдам. Затова аз предпочитамда слушам сърцето си, а не клюките'', категорична е Алисия.