Луиза Григорова си партнира с приятелката на Калин Врачански - Силвия Петкова в постановката на Младежкия театър "Тирамусу".

Там Луиза играе модерна, безскрупулна бизнес дама

В живота обаче красавицата се определя като "нежно, чувствително същество, а от друга - мъжко момиче с черен хумор и все пак запазила детското в себе си".

За нея еманципацията е задължителна част за човечеството, а жената на 21 век може да бъде каквато си поиска, "защото сега сме достатъчно свободни и можем да избираме".

"Лошото е, че държави като нашата ни принуждават да бъдем "жената всичко": майка, съпруга, любовница, глава на семейство и т.н. Аз искам да съм просто щастлива, колкото и не просто да е това, да съм удовлетворена от работата си, от мъжа до себе си и един ден да отгледам здрави, умни, прекрасни деца"

Луиза е артистична натура и е убедена, че бизнесът не е за нея.

"Според мен, когато артистът стане и бизнесмен, духът на актьорската му природа се губи".

Идеалният мъж за нея е този, в който  сега е влюбена и  след 10 години, с всичките му недостатъци, а мъжете, които не харесва са тези, "които  пренебрегват женското достойнство и се държат надменно, с чувство за превъзходство над нежния пол"

Половинката на Явор Бахаров не се хвали с кулинарни шедьоври "Обичам да съм в кухнята, но не експериментирам много, все още не се чувствам сигурна. Обикновено готвя с баба на телефона"

Рецептата й за красота на една работеща дама: "10 минути смях на ден, редовен секс, чаша вино, спорт и добри приятели"