Тв водещият Слави Трифонов и гаджето му, балерината Мартина са се обзавели с ултраскъп мезонет с интересни любовни приспособления.

Влюбената двойка наскоро навърши две години от съвместното си съжителство и по този повод решили да си направят интимен подарък - висящо легло. Скъпарската придобивка е поръчана от чужбина и заедно с монтажа струвала повече от 20 хиляди лв.

"Сега ще видите чичо ви Слави какъв секс ще прави", хвалел се шоуменът пред членове на екипа си, пише lifestyle.bg. Трифонов вярвал, че във въздуха ще се наспива по-добре и няма да сънува кошмари.

Слави изпълнил и другите желания на Мартина - махнал огледалата в спалнята, сложил умерено осветление и опрял всички предмети до стената, "за да може положителната енергия свободно да преминава през стаята". Дори забранил на чистачката да мести саксиите с цветята.

Танцьорката пък от своя страна с радост изхвърлила от дома на Дългия камъните, които той старателно събирал през годините от различни места по света, за да направи мезонета по-хармоничен.