Теодора засне телевизионна версия на песента си „Не звъни”, която изтече ненадейно в интернет, и то в деня, когато бе разпространено актуалното й парче „Задаваш си въпроса” заедно с клипа към него.

Оказа се, обаче, че песента се харесва не по-малко от другата. Затова Теодора реши да заснеме ТВ версия към „Не звъни”. „Явно някой зложелател се опита да ми навреди, пускайки песента в нета точно в онзи момент. Но тя пък допадна на публиката и започна да се пуска по радиата и заведенията. Накрая стана така, че вместо да ми извадят очите, ми изписаха веждите”, заяви чаровната попфолк дива.

„Като видяхме, че се радва на интерес, решихме с моите продуценти, че заслужава да й направим една хубава лайв версия. Още повече, че това е една прекрасна авторска песен.”, каза тя, пишат от novfolk.bg. Парчето „Не звъни” е по музика на Румен Илиев, текст на Диан Георгиев и аранжимент на Калин Димитров.

Видеореализацията е заснета в столичен клуб. В лентата на Теодора партнират атрактивните момичета от балет „Електра”. Гримът е дело на Биляна, а косите – на Боряна Василева-Боби. Ефектният тоалет, на който залага певицата, е от световноизвестната марка D&G и е решен в актуалните за сезона цветове. Вижте тв версията на „Не звъни”!