В новия епизод на „Аз обичам България” отново ще настане оспорван артистичен сблъсък с участието на музиканти, актьори, комици и дори плеймейтка.

В своя отбор капитанът Андрей Слабаков ще строи комика, чийто хумор е бил записван на касети и разпространяван нелегално, Димитър Туджаров-Шкумбата, певицата Мариана Попова и композитора Богдан Томов.

От своя страна, Юлиан Константинов ще разчита на помощта и знанията на актьора, спечелил тазгодишната награда „Чудомир”, Ники Урумов, певицата с червено-черна коса Петя Буюклиева и носителката на титлата „Мис Плеймейт” Златка Димитрова.

Всички те ще бъдат изпитани на редица въпроси, свързани с българското кино, музика, спорт, история и много други области.

Зрителите ще разберат каква е скритата дарба на Димитър Бербатов, кой е революционният продукт, произведен за първи път в цех № 104 в завод „Латекс” през 1987 г., както и коя книга е била забранена и изгорена в Полиграфическия комбинат.

Те ще трябва да познаят и колко процента от българите сами си варят ракията и са давали пари за почерпка на пътен полицай. В името на победата отборите дори ще се впуснат в надпревара с дъх на череши и истинско приключение с мустаци.