Майката на херцогиня Катрин - Керъл Мидълтън, предизвика истинска истерия с изказването си, че в най-скоро време може да стане баба.

В момент, в който британците тръпнат в очакване на новината, че принц Уилям и съпругата му чакат дете, бившата стюардеса издала пред свои познати, че кралската двойка в най-скоро време смята да започне да работи за наследник на короната, пише bliasak.bg.

"Керъл каза на свои приятели, че Катрин не е бременна все още, но много би искала да бъде и че в най-скоро време с Уилям ще започнат да правят опити за бебе. Керъл е убедена, че догодина вече ще е баба и няма търпение това да се случи", подшушнала дружка на майката на Катрин.

Неотдавна източници от Бъкингамския дворец издадоха, че херцозите на Кеймбридж са решили да отложат създаването на наследник за 2013, тъй като моментът за това не бил подходящ. Както е известно тази година е пълна със събития за кралското семейство - отбелязването на 60-годишнината от възкачването на Елизабет Втора на престола, Олимпийските игри в Лондон през лятото и т.н.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън