Посетителите на баровските кръчми в Пловдив ставали свидетели на ужасяващо покъртителни сцени, в които дъртият любовник на примадоната Деси Слава се представял за неин баща.

Двойката изпитвала видимо неудобство от очебийната разлика във възрастта и когато срещнела свои познати, притеснената певица започвала да обяснява, че е излязла на разходка с баща си.

Припомняме, че притисната до стената от тежката финансова криза, която налегна Деси Слава след провала за ''Евровизия", я принуди да забърше стар дядо - богаташ, който започна с всички сили да захравнва банковите сметки на русата фурия. Според свидетели на гротеските сцени, въпросният мъж е най - малко два пъти по - възрастен от нея, но за сметка на това много щедър.

Непрекъснато се правел на голям баровец и когато изпаднел в настроение, започвал да черпи всички наред, като един път самохвалството му преминало всякакви граници и започнал да замеря сервитьорките с пари.

Според завистливи злоезичници, дядото дори купил чисто ново БМВ - Лукс на Деси, която доскоро била принудена да затъва с високите си токчета по трапищата на родните улици. Возилото било взето на изплащане за пет години, но певицата въобще не се притеснявала от това, защото колата била на нейно име, а заемът не, пише skandalno. net.

Клюкари допълват, че достолепният бизнесмен бил основен спонсор и на двете нови парчета, които Деси Слава записвa.

Всичко това обаче остава в сферата на слуховете, тъй като съвсем до скоро се знаеше, че ДесиСлава има връзка с много по-младия от нея ММА боец - Светлозар, с когото дори бяха на почивка в Доменикана.