„Понякога е трудно да намерим точните думи, за да благодарим на майка си за цялата любов и преданост, с които ни е дарила” – пише Николета Лозанова под снимка, която публикува във Фейсбук.

„Мамо, благодаря ти, че ме научи кое е зло и кое добро. Благодаря ти, че ме буташе напред, когато отказвах да вървя. Благодаря ти, че винаги си изслушвала проблемите ми. Благодаря ти, че въпреки всичко, никога не съм била лишавана от нищо” – продължава словоизлиянието си Николета, а нейни фенки отбелязаха това като трогателно и мило.

Майката на Николета Лозанова (Божинова) се казва Еридина Лозанова и е бизнес дама от Пловдив. На снимката Еридина е на сватбата на дъщеря си с Валери Божинов. Бащата на Николета понечва да целуне Еридина, докато тя пуши цигара с „величествен жест”.

Съвсем наскоро, на 1 април, самата Николета стана майка и вероятно това е отприщило дъщерните чувства на благодарност към майка й, пише kliuki.bg. Родителката и сестрата на Николета са жените, които й помагат в грижите към малката Никол.