Преди да оповести връзката си с Ирина Сарачинова Иван имал краткотрайна авантюра с палавото Деси от ''Столичани в повече''.

В сапунката тя играе секретарката на кмета и е голяма тръпка на Рангел Чеканов /Любо Нейков/. За Веси Попова злите езици твърдят, че е преспала с опосума Иван, пише kliuki.bg.

Говори се, че и Андрей, и Иван са излизали с нея. На очилаткото обаче не му се отворил парашутът. Той само почерпил певицата с вечеря и нощен клуб, а парсата обрал колегата му.

Щастието се усмихнало на Иванчо и той забърсал девойката още докато делял една постеля с бившата си съпруга Вихра.
Връзката на Иван с Веси Попова е далеч преди той да започне да изневерява на жена си със Ирина Сарачинова. Така, че ако се вярва на тези слухове опосумът е сложил рога на Вихра първо с Весито и чак след това с настоящата си половинка Ирина.

Секси секретарката от сериала пък разправя наляво и надясно, че е вярна на приятеля си Александър Беседин. Обществена тайна е, че Любо Нейков е готов на всичко, за да вкара красивото миньонче в леглото си, което принудило Весито да започне да страни от актьорите в сериала.

Говори се, че гаджето на брюнетката бил много ревнив и често ходел с нея на снимачната площадка, за да я пази от напористите мачовци, който се навъртали около нея.