Плеймейтката Николета Лозанова, сега вече Божинова, съвсем се отнесе. Вместо да седи вкъщи при малката си щерка Никол, току-що родилата фурия хукна в италианския град Лече при любимия си – футболиста Валери Божинов.

Само че плеймейтката не се разхождала по зелени паркове на чист въздух, а купонясвала бясно по тамошните нощни заведения. Среднощните гуляи обаче са изцедили жизнените сили на плеймейтката и тя е заприличала на уморена кобилка, пише kliuki.bg.

Това се вижда на снимки на Лозанова, които самата тя гордо показа на профила си в социалната мрежа Фейсбук. На фотосите Николетка позира в сгъчкана италианска дискотека. Бившата на вратаря Ники Михайлов, който сега е с Алисия, е облечена в широка розова пола.

Явно още не е възстановила фигурата си от раждането и не смее да се носи с по-прилепнали дрехи. На снимките Николета изглежда повече от потресаващо – без грим и бледа като тебешир – коментират потребители във Фейсбук.

Николета се усмихва на фотообективите пресилено, но не може да скрие тъмните кръгове под очите си. В дискотеката с Николета е съпругът й Валери Божинов. Като примерен мъж под чехъл той се е облякъл в розова фланелка – за да е в еднакъв тон с жена си.