Нов пикантен слух се носи из кино средите от известно време.

Тв водещата Яна Грудева е новата сърдечна тръпка на актьора Захари Бахаров.

Според клюките двамата са видени да се натискат доста страстно в столичен нощен клуб преди няколко дни. Видимо на градус, влюбените открито демонстрирали чувствата си.

Доскоро Захари Бахаров категорично отричаше всички слухове, че кръшка на половинката си Диана Найденова, от която има син.

Но очевидци са категорични, че са видели звездата от сериала „Под прикритие“ страстно да се натиска с водещата от „Почивна станция“ Яна Грудева.

Колеги на хубавата Яна твърдят, че двамата са заедно от поне месец, но тв водещата не гледала на отношенията им сериозно.

Запознати с характера на бившата манекенка споделят, че освен обидата към Диана Найденова, във флирта им няма нищо притеснително, пишат от skandalno.net.

За връзките на Яна се говори от доста време, като близки до брюнетката са категорични, че тя просто се забавлява и не си пада по сериозните връзки. Но ако поведението на екс любовницата на Георги Илиев за никого не е скандално, то отношението на Бахаров към семейството му е под всяка критика.