С буфо маски, изобразяващи Валери Божинов и съпругата му Николета, представиха последния си номер двама от участниците в „България търси талант“.

Талантите Станимир и Даниел имитираха някои от известните личности в родния шоубизнес с техните проблеми и недостатъци. Но скечът, който успя да накара цялата публика да избухне в смях, беше с Николета и Валери, пише kliuki.bg.

Докато „сър Алекс Фъргюсън“ не позволяваше на „Бербатов“ да напусне футболната скамейка, „Николета“ бе стъпила на врата на „Валери Божинов“, демонстрирайки отношенията им в реалния живот. Пародията предизвика взрив от смях сред зрителите, които бурно аплодираха изпълнението на двамата артисти.

Сатиричният сюжет бе изпълнен на фона на песента "Break Your Heart". Самият „Валери Божинов“ пък пада на колене пред „Николета“ под звуците на „I love you, baby and if it’s quite alright…”. „Лозанова“ обаче безмилостно го стъпква с крак, докато публиката избухва в аплодисменти, пише razkritia.com.

Двамата таланти не пропуснаха да си направят шега и с другата двойка от любовния четириъгълник Алисия и Ники Михайлов. Буфосинхронизмът всъщност започна с маските на Валери и Алисия под звуците на рефрена „Аз изпратих те, мой приятелю, да й кажеш колко ме боли, бързо вкара я за утеха ти в леглото си” на Тони Стораро. В последствие Станимир и Даниел развеселиха публиката с имитации на Валери и Ники Михайлов.