Начинаещата тв водеща Михаела Стоичкова демонстрира доста страстно новата си любовна тръпка.

Дъщерята на Христо Стоичков бе забелязана да флиртува с последното си гадже на представление на цирк „Балкански“.

Мика посети цирка заедно с най-новия си любим и в компанията на солидна охрана. Но вместо да се настани във VIP-ложите, чаровницата предпочете да наблюдава отблизо спектакъла на манежа, пишат от „Шоу“, цитира kliuki.bg.

Едър мъжага придружаваше двойката и се грижеше никой да не притеснява Мика и приятелят й през цялата вечер. За представлението дъщерята на Христо Стоичков заложи изцяло на спортна визия, обличайки дънки и блуза, вместо някоя от марковите си рокли.

Но дори и с небрежен външен вид, брюнетката бе доста привлекателна в очите на новото си гадже. Той от своя страна през цялата вечер не спираше да я прегръща и целува. Въпреки че някои от по-възрастните зрителите леко недоволстваха от твърде откровената демонстрация на чувства, никой от присъстващите не посмя да се оплаче на висок глас, най-вече заради солидния бодигард.

Двойката наблюдава представлението с интерес и посрещаше всеки номер с бурни аплодисменти. А за да бъде изживяването пълно, не пропуснаха да похапнат и солидна порция понички и солети.