На 28-ми април, събота, в клуб Black Label на ексклузивно парти бе представена лимитирана серия Dom Pérignon Luminous Label. 

Елитният софийски клуб събра много успели личности от света на бизнеса и културата, които имаха възможност да се насладят на луксозното шампанско. Сред тях бяха Мария Илиева, Жоро Тошев, Любен Дилов-син, Кристияна Великова, Михаил Заимов, Нико Туперев, Ирен Онтева, Белослава, Живко Петров, Орлин Павлов, Цветана Манева, Явор Милушев и много други.

Френският DJ Fabrice Dayan – едно от известните имена на световната диджейска сцена допринесе за настроението на гостите на бляскавата вечер с качествена музика. DJ-ят пуска ексклузивно на партита на Dom Pérignon в легендарни клубове из целия свят, а за първи път пуска и на българска сцена. Fabrice Dayan преминаваше умело в различни модерни стилове на електронна музика – electro, house, screamo.

Фокусът на събитието, разбира се, беше новата бутилка Luminous Label на известното шампанско. На всяка маса в заведението една бутилка, комплимент от Dom Pérignon и клуб Black Label, чакаше своите почитатели. Luminous Label осветява нощта, така че всеки да знае къде е най-доброто парти.

Още от създаването си, най-известното шампанско в света Dom Pérignon става символ на креативност и новаторство.  С представянето на своята колекция със светещ етикет, Dom Pérignon отново задава стандарти за лукс и креативност и създава нови ритуали за сервиране в нощните клубове.

Бутилката е снабдена със специално копче на дъното, което се включва и осветява в неоново зелено етикета на Dom Pérignon – прочутия щит. Системата позволява бутилката да се изстудява в ледарка с лед и вода, което не пречи на знаковия щит да продължи да сияе в неоново зелен цвят през цялата нощ.

Dom Pérignon Luminous Label отдава почит на прочутите думи на създателя – монаха Дом Периньон „Елате бързо, вкусвам звездите!“. В свят, в който всеки иска да бъде забелязан, ще постигнете този ефект като поръчате Dom Pérignon светещ етикет. Dom Pérignon Luminous Label е лимитирана серия, която може да се намери само в избрани нощни клубове и не може да се закупи в магазините.

Dom Pérignon e част от портфолиото на групата Louis Vuitton Moët Hennessy /LVMH/ - номер едно в света на луксозните стоки.