Когато майка ми искаше да ме запише да уча рисуване, реших да си счупя ръката, като скоча от люлка. Не ми се учеше това. Но пак ме приеха и нямах избор. Това разказа пред “Тази неделя” по bTV Алекс Раева.

Тя разказа, че като малка била инатливо дете и често си фантазирала истории, за да изпъкне сред останалите.

“Имах съученици, които бяха ходили в чужбина и аз реших да не остана по-назад и да кажа, че през лятото съм била в Канада. Купих картички, които да приличат на далечната страна, надписах ги и дори исках да ги пратя по пощата. Ама явно ми е дошъл акълът и не ги пуснах”, разказва новоизпечената актриса.

Илия Раев, бащата на Алекс, сподели пък, че със съпругата си Наталия Бардская не са се харесали от пръв поглед, пише БЛИЦ.

“Две години ми беше най-противната състудентка. Но като се събрахме, та до сега, не сме имали нито проблеми, нито спорове, нито дрязги”, разказва Раев-баща.

Актьорът призна, че харесва сегашния приятел на дъщеря си – Диджей Дончо. “Много е добър, винаги ни се обажда като има възможност”.

Загриженият татко заяви, че е категорично против страстта на дъщеря си – гмуркането. “Не ми говорете за това. Непрекъснато я мислим с майка й как е”. Алекс пък се оправда, че хобито е не само нейно, но е споделено и от Дончо.

Бащата на Алекс твърди, че тя няма пръст в избора на екипа на “Седем часа разлика” той  да поеме ролята на починалия доайен Ангел Георгиев – Ачо.

“Четох сценария, десетина дни бях в колебание, дори мислех да се откажа, защото предизвикателството е особено, а случаят е тъжен и трябваше да го преодолея. Ако Ачо ме чува и гледа отнякъде, мисля, че той би се съгласил да го заместя”, казва актьорът.