Първата дама на родната естрада яде само от червения зеленчук, за да се втали за концерта си през ноември в столичната зала Арена Армеец – пише „България днес”.

Дотогава има доста време, но Лили иска да бъде във форма отдалече. Всеки ден певицата се тъпче с около кило и половина домати, без да ги соли. Глези се само веднъж седмично с нещо като крем карамел, но без карамела. „Десертът” е без захар, в него има само яйца и мляко.

Диетите са опасни за хората на възрастта на Лили Иванова. Във вторник тя навърши 73 години, но според някои истинската й възраст е 76 години. Певицата обаче не се плаши от диети и не понася толкова тежко мъчителния хранителен режим – твърдят хора от близкия й кръг. От години тя е свикнала да се лишава от питателна храна. Вследствие на оскъдицата естрадната прима няма особено здравословен вид. Когато трябва да се показва публично, Лили се подлага на тежък грим, който прикрива като маска кожата й. Когатто пък излезе пред публика, косата й често покрива голяма част от лицето й, за да маскира бръчките, пишат от kliuki.bg.

Докато трае доматената диета, Лили по цял ден обикаля по къси шорти из баровския си апартамент. Певицата непрекъснато се оглежда в огледалото, за да се увери от ефекта на гладуването си – отбелязва таблоидът.