"Когато работя, съм безкомпромисен. Ако чуя звънящ телефон по време на репетиция, глобявам със 100 евро". Това заяви Слави Трифонов пред bTV.

Шоуменът обаче допълни, че от екипа му знаят за непоколебимите порядки и от години никой не си е позволявал да обезпокои работата и да рискува да олекне с въпросната сума.

100 евро е глобата за всякакви провинения на екипа на “Шоуто на слави”. “Глобявам до три пъти. После уволнявам”, категоричен е Дългия, пише blitz.bg.

На въпрос как усеща славата и дали тя променя човек, той каза: “Славата отключва ужасни неща у хората. Всичко е хубаво и лошо, а без едното няма другото”.

Слави сподели, че в работата си се е сблъсквал с всякакви ситуации, но нещата, които могат да го “срутят”, са човешки, земни, истински.

Той разказа как прегръдката на едно незрящо инвалидизирано момиченце го е разтърсила и е оставила най-дълбоката диря в душата му.

Запитан дали би вдигнал завесата за живота си извън шоуто, Слави отговори: “В личния ми живот има любов. Любов, бе, хора!”, каза очевидно щастливият шоумен.

Снимка: Bulphoto