Вече стана ясно, че Дългия дава воля на нервите си не само в ефир, но и на улицата и въобще – къде ли не.

Този път обаче обект на неговите нервни изблици се оказва млада майка.

За нещастие, на жената й се налага да дели един паркинг с шоумена и за още по-голямо нещастие, запушила една от колите му. Злощастната шофьорка едва устояла на словесните нападки от страна на Слави Трифонов. Ругатните толкова стресирали нагрубената дама, че тя престанала да паркира около мястото на Дългия, пишат от в. „България днес”, цитира kliuki.bg.

По обясними причини младата майка пожелала анонимност пред изданието. Тя искрено съжалявала, че е съседка на водещия в столичната кооперация. Оплакала се пред приятелки, че Слави се държи като собственик на цялата сграда.

Сега Слави и младата жена започнали да се поздравяват, след като Дългия имал среща с нейната дъщеричка и тя станала причина възрастните да „стоплят” отношенията. Няколко дни след въпросната случка, детенцето на съседката се доближило до Слави Трифонов, докато майката говорила по мобилния си телефон. Водещият закачил мъничето и дори му дал една вафла. Младата дама обаче все още не е забравила грозните ругатни които отнесла от Слави.

Снимка: Bulphoto