С половинката му Мария Игнатова имат усещането, че са като в „Биг Брадър", защото медиите постоянно ги разделят или събират.

„Никога не сме били разделени. Щом не се е случило, значи няма какво да ни раздели. Нямаме връзка с користна цел", казва актьорът пред списание LOVE style.

Той признава, че вкъщи Мария е по-забавната и поддържа духа в дома им, а той предпочита да си мълчи.

„Не сме си давали поводи да се ревнуваме. Ние не бягаме от брака - нито аз, нито Мария. Нито от това, да имаме общо дете. Просто не е дошло на дневен ред", споделя тв звездата.

Синът му Митко приема неговата нова връзка, както и новото семейство на майка си Христина, която има връзка с Евтим Милошев и дори му роди син, съвсем нормално.

„Той живее с майка си. Когато искам, го виждам. Като ме погледне, и това може да изтрие всякакви негативни емоции", казва още Рачков.

Той разкрива за първи път път и отношенията с брат си Петър, който има проблеми със закона.

„Обичаме се, подкрепяме се и така трябва да бъде между братя."

Талантливият актьор Димитър Рачков нарушва медийното мълчание и проговоря пред LOVE style какво ще се случи с „Господари на ефира", „Пълна лудница", както и с култовия му герой Жоро Бекъма.

„Лафът „Доообре" си беше моя импровизация по време на репетиция.Синът ми даже казва, че баща му е Жоро Бекъма", разкрива Рачков.