Златотърсачката Мария, която успя да роди шестото дете на почетния консул на Грузия в Бургас Динко Динев, е била наритана от семейното жилище в Свети Влас след поредната й крайно неприятна изцепка по време на официална вечеря в израелската столица Тел Авив, пише Бесове.бг.

За разлика от останалите му изгори строителният предприемач не й е дал пукната пара. На нейно име нищо няма да бъде прехвърлено - нито къща, нито кола. Тя ще се установи в апартамент, собственост на Динко Динев – в едно от многобройните му непродадени жилища, построени по времето на строителния бум в столицата. Динев отказал да й даде и автомобил. Тя ще получава само по 1000 лева издръжка за детето, което му роди.

За първи път плейбоят изоставя жена преди да е настанил друга в спалнята си. Лъжа е, че дипломатът имал тръпка към невзрачната фолкпевачка Мария Петрова. В момента той живее сам на Свети Влас. Чашата на търпението на най-богатия човек в Несебърския залив преляла по време на пътуване до Израел в средата на март.

След кратък престой в тузарския курорт Ейлат на Червено море, той рискувал да се появи с нея на официална вечеря в столицата Тел Авив. Красавицата се появила с тоалет, който шокирал домакините – циците отвън, а под дантелата на полата прозирали прашките. Върхът на гафа й обаче било традиционно непукисткото й поведение – тя не обелила нито дума с никого, а лицето й изразявало свещена простота. Динев едва изчакал края на вечерята и още на изхода й казал, че приключва авантюрата - да се маха от погледа му.

„Динко никога не е сключвал брак и с четирите си жени, нито една от трите обаче не беше толкова елементарна, колкото е Мария, изобщо не се учудвам, че всичко е приключило, истината е, че друга любов в момента няма“, каза един от най-доверените му хора.

Предходната жена на Динев – Соня, от която има две деца, бе натирена в нощта след официален прием на яхтеното пристанище в Свети Влас през август 2009 г. Соня живя с Динко още близо две години, след като на цяла България бе известна интимната му връзка с Мария. В момента Соня върти собствена просперираща търговска фирма и се справя сама – без помощта на Динко, припомня Бесове.