Романтичната приказка на вдовицата на Дими от "Сленг" Ива Екимова и нейния приятел Петрозар Филипов, е приключила. Двамата са се разделили наскоро.

Припомняме, че докато съпругът на Ива Дими бе жив, Петрозар беше сред най-близките му приятели. Вокалът на "Сленг" загина на магистрала "Тракия" преди четири години, където се разби с мотора си.

Петрозар харесвал Ива още по времето, в което тя е жена на най-добрия му приятел. Строителният предприемач обаче не смеел да я заприказва, за да не подразни Дими.

В мъжката компания на изпълнителя от "Сленг" пък Екимова не била желан гост. Петрозар и Дими се забавлявали заедно с футбол, ски и всякакви мачовски занимания, в които Ива никога не взимала участие, разказва "Уикенд", цитира hotarena.net.

*Ива и Петрозар

След смъртта на Дими, Екимова остава сама с дъщеря си и няма на кого да изплаче мъката си. Тогава, като принц на бял кон се появява Петрозар, който й предлага силното си приятелско рамо.

Ива не се колебае да изплаче болката си на един от малкото останали до нея хора и не след дълго започва да му доверява и интимни подробности за живота си на вдовица.

От известно време обаче се говори, че двойката изживява драматични проблеми. По всичко личи, че причина за проблемите им е ревността на Петрозар, която довела до множество скандали между него и Ива.

Бизнесменът ревнувал Ива не само от мъже, а от всичко около нея. Освен това той не можел да се примири с факта, че тя не е с него всяка вечер, а е на бизнес срещи или събития, на които присъствието й се изисква, пише bliasak.bg.

Ива Екимова, от своя страна също не си мълчала, а остро реагирала на сръдните на половинката си.