bTV Media Group си показа рогата след вчерашната пресконференция на Global Vision и на свой ред се зарекоха да съдят продуцентската къща. За клевета!

Нещо повече – в официално писмо до медиите бТВ призоваха Магърдич Халваджиян да изтегли всичките си проекти от телевизията.

Така зрителите ще бъдат лишени не само от „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, но и от сериала „Седем часа разлика”, както и от риалити шоуто „България търси талант”, пише hotarena.net.

След пресконференцията на Магърдич вчера и разкритията относно цензурата на бТВ, от медията показаха, че никой не може да се занася с тях. Телевизията си показа зъбите и призова продуцентите да се съгласят условията по договорите с Global Vision да бъдат публично огласени.

Само така, по думите на bTV Media Group, цялата истина ще излезе наяве. От медията твърдят, че става въпрос за колосални суми, заради спирането на които Магърдич Халваджиян се е разбунтувал.

„Твърдението за цензура е абсурдно, при условие че bTV е имала право да свали всяко издание на предаването "Господари на ефира" при засягане на интересите на телевизията и не го е направила нито веднъж”, скочиха от телевизията. И добавят, че bTV Media Group ще предприеме незабавни съдебни действия за защита на своя екип от изказаните клеветнически твърдения, ако от Global Vision не се съгласят да се оповестят условията по договора.