На 20 април в Mixtape 5 ни очаква поредната инициатива на Суинг контрабандистите - мнофо танци, британски суинг и винтидж облекло. След изключително успешното гостуване на "The Correspondent", този път е ред на "Si Cranstoun".

За "Si Cranstoun" казват -  “Истински и автентичен глас, засенчващ дори някои от великите соул певци на 60те”. За да го опишем накратко, ще кажем, че Si Cranstoun е истинска модерна суперзвезда от Южен Лондон. С експлозивния си дебютен сингъл успя за броени месеци да се превърне в сензация и да върне Златната ера на Рокенрола под светлините на прожекторите. Песента “Dynamo” е плашещо заразителна, а пеенето на Si e прекалено добро за да се опише с думи.

Сравняван с великия Jackie Wilson заради пленителния си глас, Si Cranstoun работи и композира точно като преди 60 години, когато певците са композирали, продуцирали и записвали сами всички свои песни. Познат на феновете като половината от популярното брутанско дуо The Dualers, Si осъвършенства певческите си и композиторски умения лично при носителя на Грами Graham Lyle (написал едни от най-големите хитове за имена като Michael Jackson и Tina Turner). На живо освен със завидни китарни и вокални способности, Si Cranstoun е горд изпълнител и на енергични танцови хореографии, които самият той определя като смес между Justin Timberlake и Gene Kelly.

Si Cranstoun & His Band започват сериозна дейност едва преди година, но благодарение на заразителната им енергия на живо и хитови песни, бързо заемат местата на хедлайнери на големите европейски суинг фестивали като
The Big Rhythm Rumble (Германия), The Rhythm Riot (В Англия заедно с Imelda May), както и легендарния VIVA LAS VEGAS (Лас Вегас)