Бившата съпруга на Веско Маринов Цветанка благодари на имения си ден на приятелите си и на хората, които я познават, че я ценят заради самата нея, а не заради Веселин Маринов.

“Не те прави човек, това, че си бил омъжен за някой, който е известен”, каза бившата на певеца пред ТВ7 и допълни, че вече е излязла от тежката криза след раздялата, пише blitz.bg.

“Беше натоварващо за мен, защото обрах какви ли не негативи след скандала и развода. Нося отговорност за постъпките си. Не се чувствам виновна, но както и да е, много хора приеха, че имам вина”, каза Цветанка в отговор на въпрос за разрива с Маринов.

“Веселин е и си остава страхотен човек и професионалист”, каза бившата съпруга с нотка на съмнение в гласа.

*Веско и Цветанка

Цветанка призна за нов ухажор, “който е известен, силен и страхотен, но аз не възприемам това засега много сериозно. Рано е още за такива неща”, обясни бившата на Веско и допълни, че засега избира свободата.

“Отношението ми към вътрешния министър не се промени, имам същата позиция към политиката след развода. Приятели сме с Цветанов, както преди. Според мен обаче той не е за политиката. Прекалено е отдаден, много силно се вживява. А политиката е за хора, които имат сърце и нерви за това”, каза мнението за вътрешния министър Маринова и не пропусна да му честити рождения и имен ден.

“Имала съм и имам оферти от различни политически сили. Не се виждам в политиката, такива експерименти не ми трябват. Наскоро ме търсиха от дясна политическа сила”, обясни мъгляво партийните си нагласи Цветанка.