Повече от 800 студенти от Лесотехническият университет в столицата, празнуващи пролетния сезон с маскен бал, изпълниха на макс столично звездние през изминалата нощ.

Купонджиите в претъпканото заведение посрещнаха неустоимата фолкдива Алисия в поредната й сценична метаморфоза, и за пореден път останаха запленени от безупречната й визия. Типичният и неподражаем стил на звездата успяха да й спечелят с времето прозвището “българската Виктория Бекъм”.

Алисия стартира 2012-та повече от успешно, след като в рамките на няколко месеца първо обяви официално връзката си с националния ни вратар Ники Михайлов, с когото се превърнаха в най-харесваната светска двойка, а след това двамата отпразнуваха победата му в класацията за Футболист на годината на България.

Фолкдивата сподели, че се чувства щастлива с мъжа до себе си и с удоволствие се развихря през деня в кухнята, за да изненада с някое любимо лакомство своя любим.

Само часове преди участието си в хитовото заведение, красавицата разкри, че е приготвила най-вкусните козуначени кифлички, за които Ники си е мечтаел от няколко дни.

Положителният обрат в живота на Алисия видимо се отразява и на външния й вид, след като дамите пред сцената по време на участието й, не спираха да обсъждат изваяното тяло и секси тоалета на звездата.