Манията по Кейт Мидълтън и принц Уилям завладя и родните звезди, като Антония Петрова се оказа първата, която се сгоди с пръстен-копие на този на бъдещата кралица на Великобритания.

Катрин го получи от съпруга си, който пък го наследи от вече покойната си майка лейди Даяна.

Перничанката, за която стана ясно, че тайно е пристанала на своя приятел Александър Бередин, не пропусна да покаже на последователите си във Facebook снимки с новото си и скъпо бижу, пише bliasak.bg. При това малко след като го е получила, тъй като фотосът е правен на Червения площад в Москва. Именно там перничанката казала заветното "да" на гаджето си.

*Кейт Мидълтън

Припомняме ви, че самата Антония Петрова не веднъж е разкривала, че многократно е получавала предложение за брак от любимия си. До този момент обаче тя отказвала да мине под венчило, тъй като предпочитала да се отдаде на кариерата си, отколкото на семейство.

Какво е променило мнението на Миската не е ясно, предвид не по-малко любопитния факт, че само преди няколко месеца Александър я отвлече от столичен ресторант. Тогава тя го обвини, че по време на цялата им връзка той не веднъж й е посягал.

*Александър и Антония