Антония Петрова абсолютно незаслужено се е сдобила с титлата “Мис България”, писа жълто издание. Тя е платила, за да вземе короната през 2009 година.

Клюкарският материал уточнява и каква е сумата, срещу която Антония взема първото място. Броила е 50 хиляди лева, за да остави след себе си останалите 11 финалистки от конкурса.

Изданието твърди, че всъщност парите са платени от приятеля й Александър Бередин, който искал да зарадва половинката си с престижното отличие, пише 24chasa.bg.

Вижте как Антония коментира информацията:

“Не са 50, а 100 хиляди лева”, каза през смях Антония Петрова и отрече клюките, че е платила, за да получи короната.

“Когато в журито имаше мъже, се твърдеше, че победителката е преспала с тях. В случаите, в които оценяващите бяха жени, пишеха, че първото място е платено. Затова Жени Калканджиева реши в този конкурс зрителите да определят победителката, за да спрат спекулациите”, обясни Антония.

Разказа, че преди един от туровете организаторите са казали, че за две от момичетата имало изкуствен трафик - хакери са опитали да им натрупат фалшиви есемеси. Предупредили въпросните кандидатки, че участието им ще бъде анулирано, ако опитът за измама не бъде прекратен.

“Освен това независима фирма е броила гласовете от трите мобилни оператора, така че няма как да има манипулация”, каза Антония.

*Александър с Антония