Българският нападател на "Манчестър Юнайтед" Митко Бербатов отнесе яка подигравка на Острова. Той стана герой в секцията „Галерия” на Guardian.

Читател на изданието е направил 12 колажа, с които откровено се подиграва на българина и го представя като един от най-пренебрегваните и мързеливи играчи на „червените дяволи".

На една от най-фрапиращите снимки Митко е представен като бременен мъж, а „Дими" - едно от имената, с което е известен в Англия, е включено в игра на думи с „Деми Мур".

Междувременно Бербатов публикува своя снимка във Фейсбук, на която позира като професионален модел - в стилен черен костюм, с момчешка усмивка и пъхнал ръка небрежно в джоба на панталона си, пише bliasak.bg. "Това съм аз, опитвайки се да изглеждам готин", е коментарът на Берба за фотоса.

Стотици фенки на красавеца обаче моментално се втурнаха да му обясняват колко е невероятен и колко добре изглежда - нещо, което Митко със сигурност знае. Той бе избиран за "Футболист на годината" у нас няколко поредни пъти и броят на почитателките му расте постоянно.

Девойките, влюбени в звездата, не се спират дори пред факта, че той има жена до себе си - Елена, и че двамата имат дъщеря Дея.

"Ако се върне в България и тръгне пак по чалготелките, златотърсачките ще го налазят веднага", коментират столични клюкари.

Вижте снимките публикувани в Guardian:

Вижте фотогалерия:

Guardian се изгаври с Димитър Бербатов