Анонимна до този момент почитателка на Калин Врачански побърква с любовни и неприлични есемеси звездата от „Стъклен дом" - пише в. „България днес".

„Калине, нося ти детето!" - гласи едно от маниакалните съобщения. Актьорът в първия момент настръхнал от предбащински ужас, но минута по-късно се успокоил - получил нов есемес. Той гласял: „Шегувам се, любов моя. Обичаш ли ме още?"

Камен от „Стъклен дом" получавал минимум по три кратки съобщения на ден на мобилния си телефон. В тях фенката разкривала в детайли чувствата си сексуалните си намерения към него, но не и самоличността си.

Все още не е ясно дали хлътналата до уши фенка го познава лично, или е просто обсебена почитателка на актьора. Не се знае и откъде се е домогнала до номера на джиесема му.

„Съобщенията ги пуска през интернет, защото не й стиска да му пише от нейния телефон. Текстовете са колкото комични, толкова и плашещо маниакални. Най-вероятно е някоя грозновата и притеснителна тийнейджърка, защото иначе щеше да действа по по-директен начин" - коментират запознати със случката, пише kliuki.bg.

Самият Врачански вече бил обхванат от досада и замислял да смени номера на мобилния си телефон. Това обаче щяло да създаде проблем в комуникацията му с приятелите.